[ Inloggen ] - NL - EN - FR - DE
osteopathie e-books shop

Home > Mijn Account > Disclaimer

Legal Disclaimer

De gegevens die zich op deze site bevinden, worden uitsluitend verstrekt met het oog op het verschaffen van informatie over Osteo 2000/I.A.O. en de door Osteo 2000/I.A.O. aangeboden diensten en producten.

Osteo 2000/I.A.O. levert alle redelijke inspanningen om ervoor te zorgen dat deze informatie correct is op het moment van opname, wat niet belet dat er zich op deze site steeds onvolledige, onnauwkeurige of niet meer actuele informatie kan bevinden.

Osteo 2000/I.A.O. behoudt zich het recht voor de aangeboden informatie op gelijk welk moment aan te vullen, te wijzigen, te corrigeren of te verwijderen, zonder enige kennisgeving en zonder dat zulks aanleiding kan geven tot enige aansprakelijkheid in hoofde van Osteo 2000/I.A.O.

Osteo 2000/I.A.O. sluit uitdrukkelijk elke waarborg of garantie in verband met de verstrekte informatie (met inbegrip van deze vervat in de e-books) uit zover wettelijk mogelijk en kan in geen geval aansprakelijk gesteld worden voor enige rechtstreekse schade of gevolgschade.

Het auteursrecht op alle aangeboden informatie berust bij Osteo 2000/I.A.O. en deze informatie kan bijgevolg niet worden gereproduceerd of meegedeeld zonder voorafgaandelijke en uitdrukkelijke toestemming van Osteo 2000/I.A.O.

Door deze site te bezoeken aanvaardt u dat het Belgische recht van toepassing is in de verhouding tussen Osteo 2000/I.A.O. en uzelf.

Alle informatie of gegevens die door gebruikers van deze website aan Osteo 2000/I.A.O. worden overgemaakt, worden vertrouwelijk behandeld. Deze informatie wordt slechts gebruikt om Osteo 2000/I.A.O. in staat te stellen uw vragen en/of opmerkingen efficiƫnt te behandelen en onze dienstverlening te personaliseren. In geen geval zal deze informatie worden overgemaakt aan derden zonder uw voorafgaandelijke toestemming.


Er zitten geen items in uw winkelmandje.
THE INTERNATIONAL ACADEMY OF OSTEOPATHY / ALL RIGHTS RESERVED / LEGAL DISCLAIMER / Developed by DSoft
Om de gedownloade e-books te bekijken heeft u het gratis programma Adobe digital editions nodig. - Aankoopvoorwaarden
ebooks@osteopathie.eu