[ Inloggen ] - NL - EN - FR - DE
osteopathie e-books shop

Home > Mijn Account > FAQ

FAQ

 1. Wat is het verschil tussen een gehuurd en een gekocht e-book?
  Ieder aangekocht e-book kan op zes computers geplaatst en gelezen worden, en het kan afgeprint worden. Het tijdstip waarop u een aangekocht e-book naar een tweede, een derde, enz computer downloadt kiest u vrij. U kunt dus na een paar jaar, bijvoorbeeld na aankoop van een nieuwe computer, opnieuw een aangekocht e-book downloaden. Het op meerdere computers downloaden is maar mogelijk wanneer u eerst de gratis software Digital Editions hebt gedownload en hebt geactiveerd.

  Ieder gehuurd e-book kan maar op één computer geplaatst en gedurende 24 uur gelezen worden. Ook kunnen maar tien willekeurig gekozen pagina’s worden afgeprint.
 2. Op welke computers en andere datadragers kunnen de e-books gelezen worden?
  Al onze e-books kunnen zowel op Mac OS, op Windows computers alsook op de Sony Reader Digital Book.gelezen worden. De multimedia die in ieder e-book aanwezig zijn kunnen op de Sony Reader niet bekeken noch beluisterd worden.
 3. Welke software heb ik nodig om de e-books te lezen?
  De enige software die u nodig heeft om de e-books te lezen is het gratis Digital Editions van Adobe. U dient deze software te activeren alvorens u de aangekochte e-books op meerdere computers zult kunnen downloaden.
 4. Wat is Digital Editions eigenlijk en wat kan ik ermee doen?
  De Adobe® Digital Editions-software biedt een fascinerende manier om e-books en andere digitale publicaties te bekijken en te beheren. Gebruik de software om digitale inhoud te downloaden en aan te kopen, om deze online of offline te lezen. Breng tegen kopiëren beveiligde e-books van uw pc naar andere computers of apparaten over. Organiseer uw e-books in een aangepaste bibliotheek en voorzie pagina's van aantekeningen.
 5. Kunnen en mogen de e-books gekopieerd worden?
  Wanneer u een e-book hebt aangekocht dan mag en kunt u dit op zes verschillende computers kopiëren. Hiervoor dient u wel eerst de gratis Digital Editions software op uw computer te downloaden en dient u deze software te activeren. Om een aangekocht e-book op bijvoorbeeld een tweede computer te downloaden gaat u van op deze tweede computer naar uw aankoopgeschiedenis in de e-shop en klikt u op de eerder aangekochte e-books om ze te downloaden.

  Het kopiëren naar 6 computers in totaal is niet tijdsgebonden en kan alleen maar:
  1. Indien men EERST Adobe Digital Editions activeert (op deze manier kan Adobe de tel bijhouden van het aantal keer dat een e-book wordt gedownload)
  2. En pas daarna klikt men op de toegestuurde link of gaan diegenen die zich hebben geregistreerd in de shop naar hun persoonlijke pagina waar ze opnieuw op de aangekochte e-book klikken om te downloaden
  3. Wie dus een aangekocht e-book op een tweede, derde… computer wil plaatsen moet ook hier EERST D.E. installeren, uiteraard met dezelfde login gegevens als die waarmee hij zich op de eerste computer bij Adobe heeft aangemeld


  Wanneer u een e-book hebt gehuurd dan kunt u dit gedurende 24 uur op één computer lezen.
 6. Kunnen de e-books worden afgeprint?
  Aangekochte e-books kunnen zowel in kleur als in zwart/wit worden afgeprint. Van gehuurde e-books kunnen slechts 10 willekeurige pagina’s zowel in kleur als in zwart/wit worden afgeprint.
 7. Ik wens op de hoogte gehouden te worden van zodra een nieuw e-book verschenen is. Wat moet ik hiervoor doen?
  Dit kan heel eenvoudig. Klik op de home pagina in de linker kolom op “Registreren” en vul de gevraagde gegevens in. Na registratie krijgt u van ons onmiddellijk een e-mail waarin uw registratie wordt bevestigd. Met deze gegevens krijgt u direct toegang tot uw persoonlijke pagina waar u kunt aanduiden of u op de hoogte wilt gehouden worden van zodra een nieuw e-book door ons werd uitgegeven.
 8. Kan ik mijn wachtwoord zelf wijzigen?
  Ja dit kunt u heel eenvoudig doen door op “Wachtwoord wijzigen” te klikken na u eerst eenmalig te hebben geregistreerd.
 9. Ik kan Digital Editions niet activeren. Wat nu ?
  Als je het programma niet kan activeren : gewoon terug verwijderen, Windows firewall even uitschakelen, dan digital terug downloaden en activeren en dan pas de firewall terug inschakelen.
Er zitten geen items in uw winkelmandje.
THE INTERNATIONAL ACADEMY OF OSTEOPATHY / ALL RIGHTS RESERVED / LEGAL DISCLAIMER / Developed by DSoft
Om de gedownloade e-books te bekijken heeft u het gratis programma Adobe digital editions nodig. - Aankoopvoorwaarden
ebooks@osteopathie.eu